fredag 22 maj 2009

Söt burk med musli

Oj , vad dagarna rinner iväg...jag hinner inte med allt!!! Här är iallafall den virkade lilla "mössan"
till glasburken med musli i som jag har gett bort till min lilla mamma! Mönster har jag hittat hos Fröken Elsa!
I morgon ska vi till Liseberg med barnen....de längtar sååå efter det! Så ikäll ska jag packa lite matsäck som vi kan ta med på bussen, vi brukar alltid stanna och fika efter vägen. Det är idrottsföreningen som ordnar Lisebergsresan varje år. Gött att slippa köra själv!
Usch vad det regnar...får kolla vädret över Göteborg så jag vet om man kanske behöver regnkläder med sig...hoppas på solsken såklart! Nu ser jag att mina dynor till utemöblerna ligger ute och det är ösregn, får nog ta in dem. På ett vis är det skönt när det regnar, inga måsten att gå ut och greja, man kan sitta inne med gott samvete å titta på film. När barnen har lagt sig så ska jag och sambon mysa i soffan med en bra film! Ha en trevlig helg allihopa!!! I nästa inlägg ska jag se till att ha monterat ihop min lilla tårta som jag har virkat från boken Virka amigurumi!
Kram Susanne

6 kommentarer:

 1. Hoppas ni får det underbart!
  Kram/veronica

  SvaraRadera
 2. Tänk om man kunde göra sådana söta saker :) Hade passat perfekt

  SvaraRadera
 3. Haha din header ser skadat god ut! Någon gång ska jag lära mig att virka. Det hör ju pysslaren till, inte sant!? :D // Julia

  SvaraRadera
 4. Har funderat pa att göra sadana till ALLA mina burkar. Nu ska vi bara se om jag far tid.

  SvaraRadera
 5. Det där var riktigt fint och en riktigt bra idé. Funkar bra som present till äldre släktingar också :-) Och dina barn är ju helt bedårande! Min minsting fyller 1 år i juli. Mindre än 2 månader kvar. Det går för fort... Hon ska ju vara min bebis läääänge till ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas att ni hade det bra på Liseberg! det är så otroligt mycket att göra i maj så man hinner knappt virka ett dugg. Blir lite frustrerad. Fin liten hätta och jag ser fram emot tårtan.

  :)

  SvaraRadera