måndag 8 juni 2009

Bröllop!!

Under Pingst helgen gifte sig min lillasyster å jag fick vara tärna....det var så kul och man kände sig så fin och vacker. Jag älskar rosa så det var tur att bröllopet gick i den färgen! Jag och min sambo hade varit tillsammans i 10 år den 29 maj och vi är inte gifta än...men man blir lite sugen faktiskt, måste jag erkänna. Den dagen kommer nog den också, tids nog. Jag vill bara ha ekonomi till det bröllopet jag vill ha, det behöver inte vara pampigt men jag vill inte tänka på att begränsa antalet bjudna utan jag vill ha en stor fest med många kära vänner!!
Virkandet har det stått helt stilla med...det ligger olika bitar som bara väntar på att bli monterade och klara. Men i morgon börjar mitt sommarlov, eller rättare sagt föräldrapenningen som jag ska ta ut nu under min sista lediga sommar innan jag börjar jobba. Har bara en termin kvar, sen är jag lärare!!!
Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, känns som att det blir alldeles för sällan! (skäms)

4 kommentarer:

 1. Åh vad du var fin!
  Man ska inte känna stress över bloggen men det är ju alltid kul när du uppdaterar.
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Håller med om att tiden inte räcker till allt man vill göra... Vacker klänning du har. Visst är det en härlig känsla att klä upp sig och känna sig vacker! Att till slut få sätta på sig sin vackra brudklänning är en alldeles speciell känsla, verkligen ett fantastiskt minne att tänka tillbaka på. Hoppas du också får uppleva det!
  //Juliane

  SvaraRadera
 3. Vad fin du var :) Sa jag föressten att våra tre barn är födda samma år? :)...
  Mvh Cia

  SvaraRadera
 4. Tack, jag kände mig jättefin! Ja har ett minne av att du har nämt det. Tänk vad tiden går fort. Nu börjar våra äldsta barn redan i första klass å jag som känner mig som 20 fortfarande:)fast lite mognare!

  SvaraRadera