måndag 15 juni 2009

Min lilla plutt 1 år!!!

I lördags firade vi vår lilla kille som fyllde 1 år! Nu är han i en riktig jobbig ålder faktiskt...han är överallt, brist på vardagsmotion är det inte. Men det är en charmig ålder ändå, han är så go och mysig och man får jättemånga pussar!
Virkning och allt annat står det still med...har gjort 2 beställningskort till bröllop, men det är det enda och jag har varken lust eller motivation till något längre. Det kommer nog tillbaka så småningom. Jag tycker det går i perioder med pysslandet, nu vill jag bara vara ledig och inte göra nånting, bara slappa och ta dagen som den kommer!
Idag har jag varit på gymmet, jag tycker det är så kul och gött att vara där, hela jag blir glad=) sen så fick det bli en sen kvällspromenad på 4 km. Gött att det är så ljust ute, man kan ta en promenad vid 21, 22 tiden utan att bli mörkrädd:) I morgon ska jag köra iväg min tjej till fotbollsskolan...saknar faktiskt fotbollsträningarna sen förr i tiden, låter som det skulle vara på 1800-talet, Har spelat fotboll i 10 år men det blev mindre efter man fick de två första barnen och nu är det ingenting alls. Tidsbrist skulle jag vilja säga, veckodagarna räcker inte till när alla vill åka på sina fritidsintressen.

5 kommentarer:

 1. Vilken liten sötnos! Grattis på 1-årsdagen.

  SvaraRadera
 2. Åh vad han är söt. Kul att tittar in här ibland fast att du har pysselpaus. Kram! /Veronica

  SvaraRadera
 3. Vilken gullig liten unge! Hurra, Hurra, hurra!!
  Själv har jag sömnbrist då jag mest pysslar på nätterna, zznark sitter och sover påjobbet. tur att min lilla sover bra.

  SvaraRadera
 4. söt som socker vill jag säga

  SvaraRadera
 5. Hoppas du har haft en trevlig midsommar!
  Jag har en award till dig på min blogg!

  SvaraRadera