tisdag 9 juni 2009

Usch den här vikten!!

Jag tycker det är jobbigt när man inte kan komma iform som man vill....nu. Varför måste man alltid kämpa! Nu börjar jag iallafall känna mig lite nöjd med överkroppen........men alla ni som har mammamagen kvar förstår mig att den går inte bort bara så där lätt. Lillplutten är 1 år och jag får väl räkna med ett litet tag till innan huden drar ihop sig ännu mer. Tittar runt på olika fitnessbloggar och vilken karaktär de har å vilket arbete de lägger ner på sina kroppar. Alla vet jag tycker inte det är fint att tjejer ser ut på det sättet men tänk hur man kan forma kroppen, jag tycker det är ganska häftigt!
Idag har jag jävligt ont i ryggen, känns som om den inte vill rätta till sig, har haft ont hela förra veckan, kanske dags att beställa läkartid, kan tänka mig att det är en inflammation i ryggen. Det är jättejobbigt att ha en liten hemma som man ska passa och bära på!
Ha en trevlig dag allihopa!
Kram Susanne

5 kommentarer:

 1. Snälla du jag tycker du är jättefin, du kommer fixa vad du vill men ha inte bråttom

  SvaraRadera
 2. Man ska inte ha bråttom då det gäller viktnedgång och att komma i form, det är ju stor risk att kilona inte hålls borta ifall det går för snabbt.

  Hoppas din rygg blir bra snart!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du är jättesöt, ville bara säga det :)

  SvaraRadera
 4. Tycker inte att du skall vara så hård mot dig själv, du är jättesnygg.

  Har ju skjälv tre barn och jag tänker satsa på en snygg baddräkt eller en bikini med lite högre midja :)

  SvaraRadera
 5. Skärper du till kosten ordentligt så kan du komma i bra form med bara promenader och det kan faktiskt gå snabbt! :) //Cia

  SvaraRadera