lördag 2 maj 2009

Ny virkbok

Nu har jag fått hem en ny virkbok, det fanns massa spännande saker att virka i den. Nu ska jag bara få tid och lust att påbörja något.
Igår vad det första maj och å vilket väder, kunde till och med ligga och sola en stund med min kompis Stina medans grabbarna skötte grillen och barnen lekte med varandra. Det var en hel hög barn här 11 stycken fördelat på 3 familjer + en kompis till min stora flicka. Hur orkar de familjerna i "familjen annorlunda"? Jag tycker det räcker med 3 barn, man ska ha tid till alla och att man ska ha tid till sig själv, det måste jag ha! Men man ska aldrig säga aldrig, kanske blir det en till nång gång om 5 år, vem vet?
Har fått beställningar på studentkort, det är inte roligt när man har fått ideètorka, men jag får försöka knåpa ihop något bra ändå!
Idag ska jag ut på promenad och försöka få bort några till kilon, vid pingst ska jag vara tärna när min lillasyster ska gifta sig, så då vill jag vara fin.....å vad kul det ska bli! Magen skriker efter mat så det är dags för min shaker att jobba lite!

2 kommentarer:

  1. Åh, ska Emelie gifta sig också! Man lär sig massa spännande i din blogg. Så mysigt!

    SvaraRadera
  2. Min stora dröm var 8 barn, jag fick 3 och 2 på köpet sen räckte det mer än väl, men för de som orkar måste det vara en skatt

    SvaraRadera