onsdag 22 april 2009

Mitt pysselrum!Här är mitt pysselrum, inte så stort men det får duga ett litet tag till! Vi håller på att inreda ettrum i källaren som jag ska få som MITT hobbyrum, det kommer att bli såå bra!! Jag längtar tills det blir färdigt!. Jag har inhandlat ett papperställ hos Malin på "Mitt pysselrum" som ska stänga sin butik så hon har utförsäljning på sina saker. Papperstället är jättebra, ångrar att jag inte köpte ett till, och nu är de slut....snyft! Hoppas att jag ska få tillbaka min enorma inspiration som jag hade för ett tag sedan... har gjort några beställningskort och halssmycken under veckan och det kändes roligt. Virkningen går det sådär med, har haft fullt upp i flera dagar och somnat tidigt, runt 21.30, det är jag inte van vid. Klockan hinner på bli 01, 02 innan jag har lagt mig om nätterna, så det är en stor förändring för mig.
Men jag följer era andras bloggar, det gör jag och många av er är så duktiga på att uppdatera....skäms nästan lite för att jag är så dårlig på det!
Nu ska jag sätta mig och tillverka lite babykort som ska in till My shop i åmål, som är en klädaffär som säljer kläder till både barn och vuxna. Korten säljs bra och nu ska jag testa att göra en annan modell.

2 kommentarer:

 1. Så där mycket fin förvaring skulle jag också vilja ha. Jag måste verkligen organisera mina scrap-grejer på ett bättre sätt.

  Bloggen ska ju vara kul och avslappnande så ha inte dåligt samvete för det även om det är väldigt kul att läsa när du uppdaterar.

  Hoppas du har en härlig kväll
  Kram/veronica

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med ett eget pysselrum, ett sådant skall jag önska mig i julklapp :)

  Känner igen det där med att sitta uppe på nätterna, det blir lätt så har själv tre barn ( 96:a, 03:a 08:a) så det blir att ta den tid som ingen annan behöver en. Jag lägger upp en länk till din blogg på min sida.

  Vilka fina saker du gjort!!

  :) Pom

  SvaraRadera