onsdag 24 juni 2009

Modell för några timmar!







Var igår ner till Göteborg, till The Studio där de sminkar och fixar håret och sen så blir man fotograferad. Det var en jättekul grej! Ovant att stå i rampljuset för några minuter och försöka se bra ut, men dessa kort blev jag supernöjd med. Lite tråkigt att alla får göra samma poser men man fick göra lite som man ville om man hade några ideer, men vem har det?
Annars har jag tagit det lugnt idag....solat, badat och promenerat, det räcker och blir över! I morgon tänkte jag ta med barnen till stranden i några timmar, det tycker dom om! Det blir inte så mycket avslappning när man har med 3 st själv, men så länge dom har kul är jag nöjd!
Hoppas att ni andra har haft lika fint och härligt väder som jag!!! Ni är så flitiga med erat virkande och pysslande...jag hinner inte med! Passionen har inte smygit sig fram än... men jag måste bli färdig med en filt av mormorsrutor som min syster ska få till sin bebis som snart kommer ut!!!!
Ha en bra kväll!!!!



7 kommentarer:

  1. Jättefina bilder. Du ser ut som en riktig fotomodell! =) Skulle vara kul att testa detta någon gång, och få bli sminkad av ett proffs.

    Fin blogg. Ska kika in här flera gånger.

    Ha det gott!

    Mvh
    /Ewa

    SvaraRadera
  2. vilka kanonfina bilder och vad söt du är

    SvaraRadera
  3. Oj vad fint, både bilderna och modellen. Det ser ut som riktiga modellbilder tycker jag.
    Kram/Veronica

    SvaraRadera
  4. Hellojs ville bara kika in..hittade hit fr Ewa!
    Vilken härlig mysig o pysslig blogg!!
    I LIKE!!!

    Söta små barn...o jättesnygga kort!!Vilken kuk grej att va modell för en dag...skullr va nåt för min sr´tora tös(själv är jag för feg)
    Vad kostar det??

    Millan heter jag o har 4 barn o ÄÄÄÄälskar pyssel...Välkommen till mig..Bloggar om pyssel, barn o inredning!!

    trevlig helg Millan ♥

    SvaraRadera
  5. Vilka fina bilder!! det verkar roligt att få bli lite ompysslad.

    Ha en härlig sommar
    Pom

    SvaraRadera
  6. Vad snygg du är! :) //Cia

    SvaraRadera
  7. Hej fina bilder,Vill oxå prova på det nå gång. Måste spara ihop en slant först,några tusenlappar förståss, vad gick det på? ;) ha det trevligt

    SvaraRadera