måndag 30 mars 2009

Påskbrev

Nu är det snart dags för de årliga påskbreven. Mina barn har börjat måla några, men jag får nog ta och hjälpa dem lite eftersom det är ett x antal som ska målas. Tänkte faktiskt att i år så ska det inte bli så mycket godis i varje brev. Alla barn får så mycket godis ändå så jag drar ner på det. Egentligen hade det ju varit smart att ge en tandborste och tandkräm så att det blir lite nyttigheter under påsk. Funderar på att baka påskkakor , men de innehåller bara socker så jag tror jag ska strunta i det, men de är ju såå goda!

Det kommer snart lite virkat också, jag lovar!!! Det är inte riktigt klart det jag håller på med nu, men den ser ut att bli riktigt söt!
Har inte haft så mycket tid till att pyssla under ett par dagar, det har varit fullt upp med allt möjligt och idag har jag varit på gymmet, gud vad skönt, jag ser hur musklerna blir större och större:)Det är kul när man ser resultatoch man blir starkare.
Nu är det läggdags för barnen, skönt med lite tid för sig själv såhär på kvällen, det behöver man!

1 kommentar:

  1. Hej. Jag letar efter såna här gamla påskbrev/teckningar som du har på bilden ovan. Vet du möjligtvis vart jag kan få tag på några?

    Mvh Malin

    SvaraRadera