lördag 21 mars 2009

50-talsfest + shoppat garn


Igår var jag och shoppade lite garn, det ser inte mycket ut för världen men pengarna bara rinner iväg. Men man vill ju ha lite färger att välja bland när man ska skapa sina verk. Det finns så många fina färger som man vill köpa och sen så måste man tyvärr begränsa sig innan det blir för dyrt.

Idag ska jag på 50-talsfest, det ska bli så kul. Har fixad lite passande kläder och sen ska vi bland annat hämta myggjagare till sambon. Var hos frisören och fräschat till mitt hår igår, man bli som en ny människa. Det var nog 7 månader sen jag var där sist och mitt hår växer som ogräs. Alvin bara drar i det och jag blir tokig!! Håret gick nästan ner till svanken så nu är det ca 10 cm kortare, skönt!!!
Har gjort en liten tårtbit men den blev inget bra så den är inte värd att visa, ska göra en ny, så då ska den så småningom visas i bloggen. Känner mig lite låst att virka figurer med ögon, eftersom jag inte har fått dem än, de kommer med posten nästa vecka! När jag har fått dem ska jag virka lite amigurumis!

2 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen frustrerande att det är så dyrt med garn. Jag skulle jättegärna vilja virka och sticka något till mig själv men jag har verkligen inte råd att lägga flera hundra på garn till en tröja. Jag skulle också vilka köpa en massa bomullsgan i olika färger så att man har allt när man ska göra småsaker men man måste ju som sagt begränsa sig.

    Vad kul det låter med 50-tals fest. Hoppas du får en härlig kväll.
    Kram/Veronica

    SvaraRadera
  2. Vad fin du blev i håret! Jag kände inte igen dig först! Just nu är det rea på Panduro. En del garn faktiskt! Ha det !

    SvaraRadera