tisdag 24 november 2009

Svininfluensa

Har legat sjuk sen torsdag eftermiddag på grund av vaccinationen. Idag är det första dagen som jag har orkat ta hand om barnen som vanligt. Jäklar vilka biverkningar, det tog 2 timmar sen kom biverkningarna. Jag har astma och kan ju säga att mina lungor var då inte roliga, usch vad det gjorde ont i dem. Huvudet trodde jag skulle sprängas i flera dagar, kräkas i bilen är ju inte så mysigt det heller :(, som tur är finns det plastpåsar. Är det nån annan som har fått riktigt jobbiga biverkningar?

Så här har det inte blivit gjort någonting över huvudtaget, så nu måste jag sätta fart med skolarbetet som jag inte har orkat gjort.

Ha en trevlig kväll!!!!!
Kram

lördag 14 november 2009

Doppresenter!

Är snart klar med doppresenterna till min systerdotter Fanny som ska döpas i morgon. Dörrskylten är klar och nu så ska jag virka några dammsugare. Prinsesstårtan är klar, likaså kanelbullarna:)börjar få lite ont i händerna faktiskt! Bilder på presenterna kommer....
Ha en bra kväll!!! Kram

fredag 13 november 2009

Tävling hos Ulrika!


Ulrika firar att hon har haft 100000 bsökare på sin blogg. Här lottar hon ut ett kit med scrapsaker. Hon kommer att dra en vinnare den 18 november.

Digital scrapbooking


Hej på er!!
Måste bara ta en pause i mitt skrivande på min C-uppsats om utomhuspedagogik. Känner att huvudvärk är på ingång =( Tänkte att jag skulle lära mig lite om digital scrapbooking, tycker det verkar väldigt roligt. Tyvärr är jag inte den bästa på att förstå mig på datorer, men man får väl räkna med att det tar lite tid att lära sig. Är det någon som har bra tips på sidor på nätet där man kan få sig en bra vägledning, gärna på svenska då =)Det finns lite artiklar i tidningen scrapbooking, men skulle vilja läsa flera.
Annars håller jag på att göra en dörrskylt till min systerdotter som ska döpas på söndag. Tänkte även hinna virka lite kanelbullar och ev lite andra kakor som hon ska få i doppresent. virkbeskrivning till bullarna hittar ni hos Fröken Elsa.