lördag 14 november 2009

Doppresenter!

Är snart klar med doppresenterna till min systerdotter Fanny som ska döpas i morgon. Dörrskylten är klar och nu så ska jag virka några dammsugare. Prinsesstårtan är klar, likaså kanelbullarna:)börjar få lite ont i händerna faktiskt! Bilder på presenterna kommer....
Ha en bra kväll!!! Kram

3 kommentarer:

 1. Vad använder du för garn till bullarna? Jag blir tokig på att jag inte hittar nån passande färg. Min ultimate pro köptejag i scrapaffären där jag bor. Den kostade typ 700 så det var inte den billigaste men jag orkade inte vänta så jag slog till :-) hihi! Jag är supernöjd.
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Ja du...det var nåt garn jag hade hemma i en korg, det var lite för ljust men det fick gå ändå. Har ett mörkare garn, chokladbrun, men det hittade jag när bullarna var färdiga...typiskt.
  700, jäklar vad dyrt. Jag ska köpa av en tjej på scrappiz för 400 + frakt. Men det är ju så när man vill ha något...då vill man ha det med en gång :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Här kommer ett annat bra tips på en unik dopgåva:

  Vi tillverkar och säljer handgjorda miniatyrtofflor. Tofflorna är 11 cm långa och finns i många färger med olika motiv handmålade av konstnärer och är passande som present, gåva eller minne vid t.ex födsel, födelsedag, dop, vigsel, studentexamen, jul och skåne besök. Man kan även få en personlig text eller dikt ingraverad på tofflorna. Mer info finns på vår hemsida! http://www.lyckotoffeln.se

  SvaraRadera