lördag 27 juni 2009

min mamma!




Min lilla mamma var också med till Göteborg och blev fotograferad. Hon kan behöva bli lite ompysslad hon också eftersom hon pysslar om alla sina 7 snart 9 barnbarn. Hon är en mamma som man alltid kan lita på i alla situationer. Man kan inte få en bättre mamma. Älskar dig mamma!

onsdag 24 juni 2009

Modell för några timmar!







Var igår ner till Göteborg, till The Studio där de sminkar och fixar håret och sen så blir man fotograferad. Det var en jättekul grej! Ovant att stå i rampljuset för några minuter och försöka se bra ut, men dessa kort blev jag supernöjd med. Lite tråkigt att alla får göra samma poser men man fick göra lite som man ville om man hade några ideer, men vem har det?
Annars har jag tagit det lugnt idag....solat, badat och promenerat, det räcker och blir över! I morgon tänkte jag ta med barnen till stranden i några timmar, det tycker dom om! Det blir inte så mycket avslappning när man har med 3 st själv, men så länge dom har kul är jag nöjd!
Hoppas att ni andra har haft lika fint och härligt väder som jag!!! Ni är så flitiga med erat virkande och pysslande...jag hinner inte med! Passionen har inte smygit sig fram än... men jag måste bli färdig med en filt av mormorsrutor som min syster ska få till sin bebis som snart kommer ut!!!!
Ha en bra kväll!!!!



måndag 15 juni 2009

Min lilla plutt 1 år!!!

I lördags firade vi vår lilla kille som fyllde 1 år! Nu är han i en riktig jobbig ålder faktiskt...han är överallt, brist på vardagsmotion är det inte. Men det är en charmig ålder ändå, han är så go och mysig och man får jättemånga pussar!
Virkning och allt annat står det still med...har gjort 2 beställningskort till bröllop, men det är det enda och jag har varken lust eller motivation till något längre. Det kommer nog tillbaka så småningom. Jag tycker det går i perioder med pysslandet, nu vill jag bara vara ledig och inte göra nånting, bara slappa och ta dagen som den kommer!
Idag har jag varit på gymmet, jag tycker det är så kul och gött att vara där, hela jag blir glad=) sen så fick det bli en sen kvällspromenad på 4 km. Gött att det är så ljust ute, man kan ta en promenad vid 21, 22 tiden utan att bli mörkrädd:) I morgon ska jag köra iväg min tjej till fotbollsskolan...saknar faktiskt fotbollsträningarna sen förr i tiden, låter som det skulle vara på 1800-talet, Har spelat fotboll i 10 år men det blev mindre efter man fick de två första barnen och nu är det ingenting alls. Tidsbrist skulle jag vilja säga, veckodagarna räcker inte till när alla vill åka på sina fritidsintressen.

tisdag 9 juni 2009

Usch den här vikten!!

Jag tycker det är jobbigt när man inte kan komma iform som man vill....nu. Varför måste man alltid kämpa! Nu börjar jag iallafall känna mig lite nöjd med överkroppen........men alla ni som har mammamagen kvar förstår mig att den går inte bort bara så där lätt. Lillplutten är 1 år och jag får väl räkna med ett litet tag till innan huden drar ihop sig ännu mer. Tittar runt på olika fitnessbloggar och vilken karaktär de har å vilket arbete de lägger ner på sina kroppar. Alla vet jag tycker inte det är fint att tjejer ser ut på det sättet men tänk hur man kan forma kroppen, jag tycker det är ganska häftigt!
Idag har jag jävligt ont i ryggen, känns som om den inte vill rätta till sig, har haft ont hela förra veckan, kanske dags att beställa läkartid, kan tänka mig att det är en inflammation i ryggen. Det är jättejobbigt att ha en liten hemma som man ska passa och bära på!
Ha en trevlig dag allihopa!
Kram Susanne

måndag 8 juni 2009

Bröllop!!

Under Pingst helgen gifte sig min lillasyster å jag fick vara tärna....det var så kul och man kände sig så fin och vacker. Jag älskar rosa så det var tur att bröllopet gick i den färgen! Jag och min sambo hade varit tillsammans i 10 år den 29 maj och vi är inte gifta än...men man blir lite sugen faktiskt, måste jag erkänna. Den dagen kommer nog den också, tids nog. Jag vill bara ha ekonomi till det bröllopet jag vill ha, det behöver inte vara pampigt men jag vill inte tänka på att begränsa antalet bjudna utan jag vill ha en stor fest med många kära vänner!!
Virkandet har det stått helt stilla med...det ligger olika bitar som bara väntar på att bli monterade och klara. Men i morgon börjar mitt sommarlov, eller rättare sagt föräldrapenningen som jag ska ta ut nu under min sista lediga sommar innan jag börjar jobba. Har bara en termin kvar, sen är jag lärare!!!
Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, känns som att det blir alldeles för sällan! (skäms)