lördag 28 februari 2009

Scrappade layouter

Här är några av alla mina scrappade layouter. Att scrappa är jätteroligt, nästan beroendeframkallande. Men de senaste veckorna har jag haft idèetorka, jobbigt! Har fått beställning på lite kort å då måste de bli bra, annars vill jag inte ge ut dem. Scrapbooking kan bli en väldigt dyr hobby, men rolig! Jag tycker det är mycket roligare att ta fram scrappade album och visa än ett tråkigt album med bara kort.5 kommentarer:

 1. Oh vad fina...
  Vad gullig du är att du vill skicka till min. Jag kom igång igår och känner mig verkligen taggad. Jag har tänkt att jag ska göra som en bok med positiva ord där varje sida centreras kring ett fotografi och detta ord. Vad tror du om det? Jag har minst dekorationer i pastellfärger och så har jag nästan bara blommor så om du har något annat än blommor vore det underbart.

  Tack för all peppning nu vill jag scrappa hela dan men böckerna kallar ju också.

  Hoppas solen lyser hos dig med
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. just det, adressen vad det ju :-)
  Veronica Tingvall
  Tröskaregatan 15
  58333 Linköping

  SvaraRadera
 3. Jättefina. Skulle också vilja testa att scrappa någon gång, men det får bli när jag blir rik... Eller när jag får mer pengar än nu när jag pluggar i alla fall. Lägger tillräckligt mycket pengar på garn redan :-)

  Ha en bra helg!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint du gör :) Jag har aldrig provat att scrappa på riktigt, bara digitalt och det är roligt. Men kan tänka mig att det är ännu roligare när man sitter med riktiga papper, detaljer och foton, fast det blir ju billigare digitalt. Haha, därför passar det mig ^ - ^

  Ha en trevlig helg! Kram Viktoria

  SvaraRadera