torsdag 26 februari 2009

Nästa projekt...till mig själv


Mitt nästa projekt är något till mig själv... en sjal. Känner att jag gör mycket till andra och inget till mig själv, men nu ska det bli ändring på det! Tycker att färgerna på sjalen är helt underbara, helt i min smak! Mönstret har jag hittat på dropdesigne, gratismönster. Garnet har jag hemma så det är bara att börja!

5 kommentarer:

 1. Ja, det är verkligen fantastiska färger. Jag är också sugen på en men jag har ju köpstopp så jag får försöka hitta på nåt med det jag har istället.

  Hoppas du får en härlig dag
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen den tårtan du gjort! Är så fint med stickat och virkat, kan tyvärr inte själv :-( Kram Ann

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg! Den fina väskan som doppresent skulle få mina ögon att tåras! Jag gillar också scrap-ing. Jag ska nog försöka mig på en sån väsak till våran 7-månaders baby...Är du säker på att det var förskolelärare du skulle bli och inte textil lärare?/Trevlig helg! Yvonne

  SvaraRadera
 4. Jag tror att det är pengarna som gör att jag känner mig lite kluven till denna hobby. Det känns som att man behöver så mycket saker för att det ska bli bra.

  Jag känner redan att jag har en hel lista över vad jag skulle vilja köpa... och jag som har köpstopp! Tack för tipset om scrappiz.
  Hoppas du har en mysig kväll
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 5. Vilken trevlig blogg du har, tack för titten

  SvaraRadera