måndag 26 september 2011

Ny namnskylt..


Nu är ännu en dörr/namnsyltskylt klar som jag fått på beställning. Tycker den blev jättebra :)Men nu ska jag ligga lite lågt med att ta emot beställningar eftersom jag ligger lite efter med saker som jag har fått beställningar på sen lång tillbaka. Jag är en sån som säger: ja det går bra, det hinner jag med, det ordnar jag:)alltid glad och positiv...men sen när man väl ska börja så finns inte lusten eller kreativiteten till att göra det...fantasin är som bortblåst...den kommer och går.

Ha en bra dag
kram susanne

söndag 18 september 2011

Tapetsera...



Helt underbara tapeter från Boråstapeter! Tänkte jag skulle tapetsera lite här hemma...inte så populärt, mem men...det gör jag ändå haha. jobbigt när man vill så mycket. Har köpt vit färg idag så jag ska kunna måla en gammal säng som jag hade när jag var liten, den ska min lilla Alvin få :)Lägger ut lite bilder när jag är klar.
Har tapetserat i sovrummet och målat möblerna vita, tänk vad lite färg kan göra. Så nu tycker jag att det riktigt bra och fint. Jag har många järn i elden, kanske skulle lugna ner mig lite, men det är inte lätt....

onsdag 14 september 2011

Stickad sjal



Hittade ett garn som hette Loopy (Rico Design), som man stickar sjalar av. Garnet finns i många olika färger och de blir så snygga. Har nu fått beställning på många sjalar:)De är lätta och går ganska fort att göra. Har förutom den på bilden, även gjort en i turkos/petrol till mig själv.

måndag 5 september 2011

Konstigt...

När jag har kollat på andras bloggar, där min sida finns länkad så står det att jag har gjört inlägg för 3 månader sen på virkade converse...men varför syns inte mina nya inlägg??? Någon som vet?