torsdag 26 maj 2011

Håravfall



Ungefär såhär mycket hår har det fallit av från mitt huvud:(
I december när jag blev sjuk och det visade sig att jag behövde äta Levaxin mot Struma, sködkörteln har en underproduktion av ett hormon. Så tappade jag mycket hår, sätte då in extensions och då kändes det mycket mycket bättre. Det är många många tårar som har kommit sen december och att gå upp 7 kg gjorde inte saken bättre, vilket också är ett av symtomen. Var igår till min frisör för att sätta om mina extensions, fick då se att mer hår hade åkt av... De få långa slingorna man kan se på varje sida visar min riktiga längd på håret, men nu finns det inte mycket kvar. Som tur är så är det nya håret friskt och mycket bra som växer ut. Och jag kan säga att det är mycket hår som har växt ut, men det tar ett bra tag innan håret blir så fint och långt som det var innan! Usch, min värsta tanke, förut att det ska hända något med mina barn och familj, kom över mig!!!!! Men såhär blev det när håret hade kommit tillbaka igen+ att det ska i lite fler längder framtill snart.

måndag 23 maj 2011

Snoppvärmare




Hittade en snoppvärmare på nätet men något mönster fanns det inte, så jag fick hitta på ett eget. Så min tolkning blev såhär, inte den finaste men helt klart godkänd!:

söndag 22 maj 2011

Nya bilder





Här kommer lite nya bilder som jag har tagit med min kamera:) Är ingen proffsfotograf, men jag är nöjd ändå!
Korten är från min sambos brors bröllop och "första badet i år" är min flicka. Trodde inte att hon skulle bada men där trodde jag fel...BURR !!!!!

fredag 20 maj 2011

Ny kamera


Nu är jag några tusenlappar fattigare, men det år så kul att ha en ny riktig kamera. Men innan man lär sig hur den fungerar får man ställa in den autoläge haha.
Vilket härligt väder det är idag...SOL, det gillar jag! Men naturligtvis har jag blivit förkyld och det är då inte lika roligt, direkt efter min penicillinbehandling:( Så idag får det bli en lugn myskväll med familjen!