söndag 27 mars 2011

Filippamässan



Under helgen har jag varit på Filippamässan i Svanskog. En mässa med bara kvinnliga utställare. Hittade mycket fint, synd bara att plånboken inte riktigt är som den ska! Men köpte en jättefin krona och en ängel av min vän Ann som sålde av sitt fina hantverk:) Känner mig lite frustrerad över att min kamera inte fungerar, har inte lust att köpa en ny, men kanske får investera i en ändå, för annars kommer det ju aldrig ut några nya bilder här på bloggen.
Ha en trevlig kväll!

onsdag 9 mars 2011

Bra nätbutik??



Är det någon som kan tipsa om bra nätbutiker med stort utbud med billigt garn. Vart brukar ni köpa ert garn? Tar gärna emot massa tips. Hade även tänkt att beställa ergonomiska virknålar. Är det någon som brukar använda sådana?

Ha en trevlig kväll!!!!

Sliter mitt hår...



Blir tokig när bloggen inte blir som jag tänkt mig!!!Nu blev bilden med texten jätteliten och jag vet inte hur jag ska få den stor igen. Skulle byta bild och vips så blev den liten. Förstår mig inte på detta:( En centrerad bild vore också bra!

Är färdig med kroppen till min pojks robot som han har betsällt av mig. Mönstret kommer från boken Välkommen till Virkligheten, av Annika Messing. Det finns mycket roliga och fina mönster i den.

tisdag 8 mars 2011

Virkad prinsesstårta




Har virkat en prinsesstårta till mina små gullungar på förskolan. Men de bokstavligen äter av den så den får stå på hyllan och vila lite.
Vilket härligt väder:) Det tar på snön varje dag nu och man känner sig mycket piggare! Är ledig varje onsdag och tänkte hitta på nåt kul med barnen imorgon, men vet inte riktigt vad, kanske badhuset eller varför inte bio!
Ha en trevlig dag!

söndag 6 mars 2011

Vill ha vår...


Jag vill ha vår nu! Är så trött på snö och kallt väder, som tur är går vi framåt...mot VÅREN! Det har varit plusgrader och snön har smält och droppat från taket i några dagar, men det finns allt en hel del snö kvar.
Har haft sovmorgon idag och när jag kom upp luktade det gott och var städat och diskat:) Min flicka och hennes två kusiner som sovit över här har städat, vad härligt det är att gå upp på morgonen och slippa se ett stort diskberg i köket!!!


Fina blommor som skulle passa bra hemma hos mig!!