söndag 31 oktober 2010

Lite smått och gott...



Tycker dessa kort ser så härliga ut. Min lille Rasmus ville bli målad som en tiger i somras då vi hade sommarfest med idrottsföreningen här i Edsleskog. Alla barn som ville fick bli målade av en tjej som heter Linda, som är jätteduktig på att göra ansiktsmålningar. Tyvärr fick jag ingen bild på min flicka som blev en katt.


Lite virkade bakverk som jag har gjort till barnens förskola, mycket uppskattat :)

måndag 11 oktober 2010

Dörrskylt


Idas ettårspresent fick se ut såhär! Den kommer att passa jättebra till hennes nya rum, i det nybyggda huset. Idag är det första dagen på jobbet efter 2 veckors sjukskrivning, det ska bli såå roligt att få komma till jobbet. Trivs kanonbra :)
Ha en bra dag!!!

torsdag 7 oktober 2010

Tatuering


Är så sugen på att göra en tatuering...eller två kanske. Tycker denna tatuering är såå fin, det ska blir något liknande!(lånad bild från nätet) Måste va 100% säker innan jag gör en, det är ju inget man kan ta bort precis! Annars är jag sjukskriven denna vecka för ryggskott...27 år och ryggskott,hm inte så bra!! Har virkat och monterat färdigt lite som har legar si sådär i ett år i en låda, men nu blev de klara :) Ska göra en dörrskylt nån dag här som ska bli ettårspresent till min brorsdotter som ska ha födelsedagskals på söndag. Måste bara känna lite "skaparglädje". Ha en bra dag alla! Kram