onsdag 22 april 2009

Mitt pysselrum!



Här är mitt pysselrum, inte så stort men det får duga ett litet tag till! Vi håller på att inreda ettrum i källaren som jag ska få som MITT hobbyrum, det kommer att bli såå bra!! Jag längtar tills det blir färdigt!. Jag har inhandlat ett papperställ hos Malin på "Mitt pysselrum" som ska stänga sin butik så hon har utförsäljning på sina saker. Papperstället är jättebra, ångrar att jag inte köpte ett till, och nu är de slut....snyft! Hoppas att jag ska få tillbaka min enorma inspiration som jag hade för ett tag sedan... har gjort några beställningskort och halssmycken under veckan och det kändes roligt. Virkningen går det sådär med, har haft fullt upp i flera dagar och somnat tidigt, runt 21.30, det är jag inte van vid. Klockan hinner på bli 01, 02 innan jag har lagt mig om nätterna, så det är en stor förändring för mig.
Men jag följer era andras bloggar, det gör jag och många av er är så duktiga på att uppdatera....skäms nästan lite för att jag är så dårlig på det!
Nu ska jag sätta mig och tillverka lite babykort som ska in till My shop i åmål, som är en klädaffär som säljer kläder till både barn och vuxna. Korten säljs bra och nu ska jag testa att göra en annan modell.

tisdag 14 april 2009

2x2=4



Har scrappat bilder på min lillebrors 2 stycken tvillingpar. Han blev pappa för första gången när han var 19 år, precis som jag, fast skillnaden var att det blev två små söta flickor som nu är 5 år. När han var 21 blev han pappa till ytterligare två barn, denna gång var det 2 små söta pojkar. Tänk att en del skjuter dubbla skott två gånger:) (Det är två olika mammor) Nu ska min bror ha barn igen, kanske det blir 2 till, vem vet. Väntar på ultraljudet med spänning. kan ju hoppas på att det bara är en, 6 barn när man är 24 låter väldigt jobbigt tycker jag!!!!!

lördag 11 april 2009

Kortklänning

Igår var jag på 30 års fest, visste inte riktigt vad jag skulle göra för kort? Men det fick iallafall bli en klänning. Tycker de är så söta och sen kan man ju dekorera dem som man vill och få olika stilar på dem. Har även gjort i Hängslebyxor/kortbyxor, de blir också väldigt söta.
Annars ser det ut att bli väldigt fint väder här idag, kul, för sen ska vi ut och kasta påskbrev. Jag ska leta upp lite kläder att ha på mig för jag vill också vara påskkärring!!!!!!!
GLAD PÅSK!!!!!!!!

torsdag 9 april 2009

Uppdatering... virkning

Jag håller på med ett litet får som Fröken Elsa kallar fåret Bääärit, men det blev fel på ena armen, såg jag och då får jag ta och rätta till det. Saken är den att det tar ett tag innan jag får tummen ur att börjar ta tag i det. Jag får skylla på att man inte har all tid i världen när man har 3 barn. Idag skulle julia vara påskkärring till skolan, vad söta de bli när de klär ut sig! Ska ta och lägga lilla Alvin så jag kan fortsätta med min planering inför en språkstimuleringsstund med en barngrupp.

onsdag 8 april 2009

Layouter på lilla kusin Hanna

Lite olika Layouter som jag har gjort till mina barns lilla kusin Hanna, hon är ett riktigt charmtroll!! Det inte blivit så mycket gjort de senaste dagarna, det har mer varit det fina vädret som har lockat till att vara ute och fina kvällspromenader. Här har nästan all snö smälts bort och det har varit härliga plusgrader under natten. Studsmattan har kommit fram och barnen hoppar som galningar i den. Idag har jag börjat äta riktig mat efter 1 1/2 vecka med bara intag av ersättningsdryck, gud vad gott äggsmörgåsen smakade. Sen i januari har jag tappat 8 cm runt höfterna och 9 cm i midjan så jag är supernöjd!!!!! Nu väntar hårdträning på gymmet igen.

torsdag 2 april 2009

Med tungan rätt i mun...

Fick ett sånt roligt kort på min yngste son Alvin. Han tycker om att busa och göra grimaser med mamma. Det är bra att alltid ha kamran nära, för ibland kommer det stunder som man vill ta till vara på. Eftersom jag har scrappat i några år lär man sig att kameran är ovärderlig, den måste bara med överralt ifall det dyker upp något roligt.

Idag har jag pluggat lite naturligtvis, men jag har även hunnit med å virka lite, men så såg jag att det hade blivit lite fel och då tröttnade jag, får ta det när barnen sover ikväll!
Här skiner solen och det är varm och skönt, visserligen blåser det lite också men det gör ingenting så länge som solen bara skiner. Hoppas verkligen att det inte blir något mer snöfall, den tiden är förbi!